Bada

Skönt med ett dopp i det blå efter en sjukt varm och klibbig dag;)


klänning

Johan bror fyller 30 nu i slutet på augusti och ska ha fest..
Så jag försöker mig på att hitta något passande att ta på mig!
Jag har börjat sy en klänning/topp men fastnade lite då Johan inte gillar den, och jag inte riktigt vet hur jag ska göra med den.. det finns några olika alternativ!
Men jag har iaf börjat finkamma the world wide web efter snygga klänningar också.....
men det är inte lätt!!
Inte för vardags och inte för fin, inte för kort och inte för lång :P
Inte för tråkig inte för mönstrad!!

åååh

suck.. varje månad måste man göra detta tråkiga..
betala räkningar!! Satan vad less jag blir, och många räkningar var det nu också, och massa försäkringar och skit ockå..
Jaja. det är bara att bita i det sura äpplet och vara glad att man iaf har en livförsäkring :P

Sömnlös

Jag som aldrig brukar ha problem att somna/sova.. Bara för att jag ska upp tidigt som fan imorgon så kan jag inte sova? Det är så konstigt! Jag brukar ALLTID somna.. Och jag är trött.. Men hjärnan går på högvarv och tankarna bara snurrar i huvudet! Och till råga på allt så är stora katten borta... Så jag får dåligt samvete för att jag vill försöka sova fast jag också vill vara ute och leta henne!! Plus att jag vill sova för att det fortfarande inte är bra i huvudet (ögonen).. Suck! Nä kanske ska ge det ett stort till försök, jag ska ju trots allt upp om bara 4 timmar! Det blir en tuff dag på jobbet annars!!


Ont

Ååh, ont i huvudet.. Eller.. Ont bakom ögonen:/ Började igår när jag vaknade, tog en av Johans långtidsverkande Alvedon och åkte på jobbet, under dagen var det rätt bra! Sen började det om när jag slutade! Och inte blev det bättre när jag åt mat, gick en promenad, bastade, badade, duschade, sov... Imorse var det ännu värre! Nästan så jag inte tänkte gå till jobbet. Men jag ska försöka bita ihop så länge som möjligt så får vi se om jag fixar hela dagen!! Sen blir det väl hem och sova då! Suck.. Jävla huvud!!


Ångest

Det är med vemod som jag inser att ledigheten är slut och att jag börjar jobba igen om 20 minuter..
Jag hade nästan ångest igår, och saken blev ju inte bättre av att jag vaknade med huvudvärk imorse!!

Men å andra sidan har jag haft det riktigt bra under mina två lediga veckor! Jag har verkligen hunnit vara ledig och vädret var ju inte så pjåkigt ändå! Vi har bott nere i stugan nästan hela tiden!
Och jag lovade Johan att jag skulle klara mig utan facebook hela resten av semestern (då hade det gått en halv vecka ungefär).
Ja så idag var första dagen på 1,5vecka som jag kollade facebook, har jag saknat det? hade jag missat något?
Svaret är nej på båda.. jag har inte saknat det.. och jag hade defintivt inte missat något!!
Kanske man kan använda facebook lite mindre nu då!?

Nej nu ska jag borsta tänderna och sen pysa på jobbet!!
Ha det gott ni som är lediga! Och jobba hårt ni som jobbar :)

Duktig :)

Känner mig stolt över dagen :P
Började med att sminka Johanna som skulle gifta sig idag och det flöt på hur bra som helst! Och hon var verkligen hur vacker som helst i sin klänning och alltihopa :)

Efter det bestämde jag mig för att dra ner på stan, då jag bestämt mig för att jag VERKLIGEN behövde nya underkläder!
Det var länge sedan jag köpte nya och dom gamla höll på falla sönder.. bokstavligt talat!
Så jag gick på change och bad om hjälp!
Och OM Jag fick hjälp! Jag hade säkert provat 10 olika bhar och trosor innan jag var färdig!
Fick veta att jag haft för stor omkrets och för liten kupa jämt! Inte kostigt att det varit svårt att hitta något bra!?
Men jag slog på stort och köpte iaf två stycken! Så nu ska jag väl klara mig ett tag! Blir dock kanske att köpa nån till när jag får lön igen eller om bara några månader! För gudarna ska veta att jag behöver det!!
Sen gick jag på ohlssons tyg och köpte lite tyg till en topp/klänning som jag ska sy!
Så nu håller jag på försöka klura ut hur och vad jag egentligen ska göra!!
I will keep you updated!!

Snälla rara!?

Snälla rara vädergudarna! Kan jag få ha sol alla resterande dagarna av min semester! Snälla!! Det får Iofs gärna fortsätta vara sol när jag ska börja jobba också, men det är så skönt att vara ledig i solen!


Vad hände med vädret?

Vad hände? Vart tog solen vägen? Tog ett dopp imorse efter jag sprungit och då var det härligt i luften! Badade senare med Lova då var det lika skönt i havet, men kallt i luften! Blev ruskigt frusen precis som när jag badade som liten!! Fick klä på mig en massa varma kläder och somnade sen i en fåtölj framför TV:n :P Tråkigt att solen inte kan få vara framme på dagarna så man kan vara ute och bli lite brun!!


Vad hände med vädret?

Vad hände? Vart tog solen vägen? Tog ett dopp imorse efter jag sprungit och då var det härligt i luften! Badade senare med Lova då var det lika skönt i havet, men kallt i luften! Blev ruskigt frusen precis som när jag badade som liten!! Fick klä på mig en massa varma kläder och somnade sen i en fåtölj framför TV:n :P Tråkigt att solen inte kan få vara framme på dagarna så man kan vara ute och bli lite brun!!


Måste vänja kroppen!

Håller på att vänja min stackars kropp vid att springa! Sprang ca 2,5km igår, i skogen! Och har sprungit ca 2km idag nu på morgonen! Nu får jag dock inte gå ut för hårt med att springa för då kommer jag aldrig orka! Så nu blir det gym ikväll förhoppningsvis! Sen kanske det blir en power walk istället imorgon, också kan jag kanske gymma imorgon också! Well vi får se! Nu ska jag klä av mig och ta ett svalkande dopp i havet innan jag ska duscha och äta frukost! Kommer nog bli mer bad senare när Johans bror med familj kommer, det brukar vara jag som badar med barnen :) undra vem som är gladast att ha nån att bada med !?:)


inspiration


Trött

Ibland är det verkligen otroligt hur trött man kan vara! Jag menar klockan är halv tolv och jag kan för mitt liv inte hålla ögonen öppna! Dom är nästan ömma av att försöka kämpa emot! Nu ska jag iaf sova! Puss godnatt


Fiska

Vi är ute på havet och fiskar:) Johan har fått en jätteaborre!! Annars så är det jävligt dött och alldeles för kallt :/


This means war

Jag och älsklingen bestämde oss för att se film ikväll, och för att jag ska orka hålla mig vaken när jag ser film på "sena" kvällen så måste det vara komedi typ! Inte nån tung thriller eller nån action eller nått sånt! Så det blev filmen this means war! Och det var ett riktigt bra val! Den var skitbra ju :) Så behöver ni en bra film att se denna regniga sommar så kolla in den! Nu ska jag krypa till kojs så jag kommer upp i vettig tid för att ta en power walk eller en löptur!!


Videon

Jag kan fortfarande inte sluta titta på denna video, och imponeras av hur mycket tid han lagt ner på det, och hur bra den är!!

Pissväder och ledighet

Sjävklart ska det vara pissväder under hela perioden som jag är ledig! Visst blir man förbannad!
Jag kan svära på att det kommer bli fint lagomt till jag börjar jobba igen! Det känns ju lite surt att man är ledig två veckor och aldrig kommer få se solen mer eller mindre!!
Nu gör det ju egentligen inte så mycket, jag får ju iaf vara ledig.. och det känns jätteskönt ändå! Speciellt när det är så lite barn på jobbet!
Jag hinner ju göra en massa grejer som jag inte hade idats eller hunnit göra annars!!
Visst jag är ledig utan betalt, men seriöst så är inte pengar allt!
Visst kommer jag få en skitlön i augusti, but I couldn't care less!
Förhoppningsvis kanske man kan åka iväg en sväng i slutet av sommaren eller en bit in på hösten istället! Antingen till Prag igen, eller på en solsemester! Båda känns sjukt lockande :)

Ja, den som lever får se!
Jag har du hunnit städa och rensa min garderob igår, och jag har hunnit tvätta bort nästan all tvätt, jag har städat skafferiet och rengjort ugnen och fläkten idag! Så nu känns det ganska bra :)
Speciellt att ha gjort det i början på ledigheten :D

Också har jag hunnit gå en långpromenad ner till sikeå och tillbaka idag också!!

Posten posten

Igår eller egentligen redan i måndags började jag fundera på hur det egentligen stod till med vår post! Vi hade inte fått post sen onsdag förra veckan.. Alltså en vecka utan post och jag vet att jag har diverse ebay paket påväg! Samt ett h&m paket som skulle komma till OK! Men nu idag har jag fått post! Ett paket från England med lite glasgrejer och sånt som jag beställt! Också fick jag svar från H&M att mitt paket fanns på OK men att det måste blivit något fel med aviseringen :P Nu hoppas jag bara att det fortsätter trilla in post med alla paket som fattas! Jag är dock rädd att jag har tre ebay paket på villovägar! Men jag har kontaktat alla säljare och har jag inte fått dom inom en vecka så skickar dom en nu eller betalar tillbaka pengarna :) Nu ska jag åka på OK och hämta paketet:)


Förlåt mig

Förlåt mig för dålig uppdatering!
Det har varit rätt mycket ett tag, också har jag varit ledig så det har inte hänt så mycket!! Haha vilka motsägelser det där blev :P Men det är så det känns!
Det har varit för mycket för att orka blogga, men det har inte hänt något att blogga om ;)

Jag håller iaf på att knåpa med ett nytt träningsupplägg för sommaren fram till 1:a september!
Jag har gjort en blogg bara för mig som bara jag har tillgång till där jag skriver ner både långsiktiga och kortsiktiga mål, mått och vikter och lägger upp bilder osv!
Kommer vara en grym blogg, synd att ni inte får se den :P
Nej, jag får väl försöka uppdatera lite här också ;) Men den kan ju innehålla lite andra grejer än vad jag skriver så alla kan se!! Eller hur!?

Frö kex

Håller på baka frö kex, eller lchf kex eller vad man nu vill kalla det!!
Mumsigt :)
Passar på att måla naglarna gula samtidigt :)

nakenbilder ;

Jag säger ju det, precis som jag sa förut, nakenbilder är grejen för att få många besökare :P har legat på ganska lågt besökarantal ett tag.. eller ganska normalt för mig ska jag väl säga :P
Men det beror såklart också på att jag varoit dålig på att updatera :P Men så igår när jag lägger ut bilder på mig själv i trosor och sport-bh så har jag plötsligt 166 unika besökare ;) samt 240 sidvisningar :P
Jag måste nog börja nakenchocka oftare :P
Det är klart, det är säkert en massa 100 grymma dagar deltagare som varit inne och kollat då jag publicerade inlägget i facebook gruppen också :)

Jag önskar mig ett hus!

Jag önskar mig ett hus!! Det gör jag verkligen!
Speciellt på sommaren! Även om vi får och man kan vara ute på gården här så känns det så konstigt på något sätt..
Det är ju inte våran gård!!
Också längtar jag efter en liten trädgård och sånt som man kan pyssla med!
Jag hatar att bara ha lilla balkongen som ändå alltid är i skugga:/
missförstå mig rätt, jag trivs jättebra i lägenheten och har alltid gjort det, men det känns som om vi vuxit ur den!
Det börjar vara dags att dra vidare..
Men det är ju inte alldeles lätt.. jaja, den som lever får se!

100 GRYMMA dagar - slut

Jaha, så var dom 100 grymma dagarna slut för den här gången!!
Egentligen igår men jag hade inte tid att mäta och väga och fota då.. så det blev idag ;)
Jag kan börja lägga upp bilderna, och nu kommer jag lägga upp bilder som jag inte visat förut!
I sport-bh och trosor! Annars är det svårt att jämföra skillnaden!
Vet inte om jag tycker att det är så jättestor skillnad!?
lite är det väl om man ser till måtten iaf, men det hade kunnat få vara mer :P
Men jag får skylla mig själv som "dog-av" efter prag resan!!
Men nu är det bara att hoppa på AGD iställer för HGD! Alla grymma dagar!
Jag har iaf gått ner ett halvt kilo, och måtten ser ut som följer:
 
 
Så iofs när jag ser det såhär svart på vitt så måste jag väl säga att det är ganska bra!?
Så hur gick dom andra målen jag hade då!?
 
Såhär skrev jag innan :
"Mina mål för 100 GRYMMA dagar är:

Om 100 dagar är jag snygg i mina tighta jeans och jag bär stolt min nya bikini. Jag kan även göra 10 RIKTIGA armhävningar och minst 1 Pull up. Jag springer 5km utan att stanna och jag har en sund inställning till min kropp och träning samt mat. Min kropp är tightare och starkare än förr!"

 

Utvärdering:
Snygg i tighta jeans, jodå, det är jag nog :P mindre "muffin-top"!

Om jag stolt bär min nya bikini!? För det första har jag ingen ny bikini, och nja, så stolt är jag väl inte, men jag har det ändå eftersom jag älskar att bada ;)

Och ja jag KAN göra 10 riktiga armhävningar på tå, och jag kan göra 1 pull up!!

Jag kan springa 5km utan att stanna om jag har tagit astmamedicin, men tyvärr är detta något jag varit dålig på att göra, springa alltså ;/ skärpning på det!

Sund inställning, nja.. det slinker väl fortfarande ner för mycket godsaker ;/ men samtidigt så ha rjag ju sagt att jag inte ska ge mig själv några förbud, utan att jag ska klara det ändå!
Och det har jag väl ändå gjort?!

Framför allt har jag lärt mig väldigt mycket om både träning och kost och jag har lite olika taktiker jag tänkt prova.
också vill jag tacka alla underbaringar i 100 Grymma dagar gruppen på facebook för hjälp och peppning och motivation osv! Jag kommer definitiv hänga kvar där!!

Igår köpte jag en bok som heter Anatomi för styrke- och fitnessträning, så vi får se om jag kan lära mig något nyttigt där!


MEN!! Nu börjar som sagt resten av mitt liv ;)
Nu ska jag komma igång igen och sätta nya mål osv.
Så det som är efterbilder du omvandlas till före bilder :) men självklart ska jag ha dom här före bilderna som början bilder typ :P
Nu ska jag bara plita ner nya mål också, så ska jag dela med mig av dom till er också!
 
PUSS på er!!

RSS 2.0