Det lönar sig att klaga!

"Hej Linnea,

Tack för att du kontaktade oss angående Natural & Easy nr 560.
Vi beklagar att resultatet av din färgning ej blev vad du hade förväntat dig.

När man färgar håret hemma så färgar man oftast hela håret vilket betyder att nästa gång man färgar det plussar man på det som redan är färgat och då blir resultatet mörkare.
Dessutom är Natural & Easy en permanent färg och ger därför ett intensivare resultat än en toning som inte tränger in lika djupt i hårstrået.

För att korrigera missfärgningen i ditt hår i rekommenderar vi att du i första hand tvättar håret 2 ggr med ett lite starkare schampo t ex ett mjällschampo, utan att använda hårbalsam.
Därefter handdukstorka håret noggrant och sedan applicera rikligt med en intensiv hårinpackning för torrt och behandlat hår.
Knyt sedan en plastpåse över och blås med en varm hårfön några minuter. Låt inpackningen verka ca 1 timme.
Skölj sedan noggrant med varmt vatten och schamponera ytterligare en gång med ett normalt schampo. Den här behandlingen kan du göra upprepade gånger.

Skulle denna behandling inte räcka kan du göra tunna slingor i håret med Blonde M1 Extra ljusa slingor. Gör slingor enligt bruksanvisningen. Ett tips är att göra flera tunna slingor nära ansiktet eftersom det är där som det är där nyansen upplevs som mest avvikande.

För att få ett ljusare resultat nästa gång rekommenderar vi att du provar Natural Easy nr 550 mörkblond istället som ligger en nyans ljusare än den nyansen du nu har använt.

Som kompensation sänder vi en värdecheck till dig på 250 kr, så du har möjlighet för att köpa Gliss Total Repair inpackning för torrt och behandlat hår, Blonde M1 Extra ljusa slingor samt en förpackning Natural Easy nr 550 mörkblond till dig som du kan prova nästa gång.

Checken kommer hem i din brevlåda inom ca 14 dagar.

Vi är tacksamma för att du tagit kontakt med oss och hoppas nu att du ska bli nöjd med resultatet.

Vi önskar dig en glad påsk!


Med vänliga hälsningar

Ekta Singh Sjöqvist"

Kommentar: yey!
Lärdom: Ingenting är för litet att klaga över!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0