Sneakers

Äntligen är det sneakerssäsong <3
Nu är det förhoppningsvis bara några få dagar kvar med allvädersstövlar på jobbet:)
Härligt härligt :D


Hjälp!

Shit vad svåra frågor som ställs när man ska söka för enskild firma!!
Hur fasen ska jag veta hur mycket jag kommer tjäna ;)
puuuh.. och alla dessa termer.. det bara snurrar i huvudet!!
Synd att jag är bortrest när det är starta eget kurs i Umeå :(
Hade nog behövt det!!
Aja, man får väl höfta till med nånting, det lär ju lösa sig!!

Kika in på www.studioesplanaden.se det är där jag ska börja :D
Kul kul kul och jag är astaggad på att bara komma igång!!


woopwoop

Helt sjukt hur glad jag är just nu!!
Kan liksom inte ens sätta ord på känslan :)
ÄNTLIGEN!!
Äntligen är det min tur!!

Jag kommer då aldrig mer vara skrockfull iaf!
Jag gick på arbetsintervju fredagen den 13:e och sa tack till mamma idag när hon önskade mig lycka till..
Och guess what!!
Jag fick jobbet :D
Detta innebär att jag kommer starta eget företag och jobba som makeupartist på salong i Umeå på deltid (till att börja med iaf).
Nu ska jag bara ansöka om FA-skattsedel och så vidare, och bestämma vilket makeupmärke jag vill ta in :)
shit vad peppad jag är!
Och guuuuud vad spännande det ska bli!!

Jag är så glad att dom ville ha mig, för allt kändes verkligen så himla bra, från att jag första gången kikade in på deras hemsida till att jag satt på första intervjun till att jag idag var där och provsminkade!
Det kändes som om jag var en i gänget redan direkt, och det hade dom också kännt :)

UNDERBART!!

Men var inte oroliga all förskolepersonal som läser detta! Jag kommer vara kvar hos er också och jobba deltid, för jag älskar ju er och barnen också!
till en början kommer jag jobba på salongen en dag i veckan ungefär!

Åååh jag är så glad så glad så glad! ÄNTLIGEN!!

Så håll i hatten för nu kommer ni få följa med mig på min resa :D

Puss och kram

Sjuk

Inte fasen har jag tid och lust att vara sjuk nu..
Har kännt några dagar att hälsan inte riktigt varit okej, halv ont i halsen och lite snorig, lock för öronen för jämnan, yr osv..
Och huvudvärk har jag ju haft till och från i flera veckor.. suck..

så vaknade jag imorse och är huuuuur trött som helst, jättehängig, jättesnurrig även om jag satt ner, jättesnorig och kraxig! Så det blev vård av mig själv idag!
Det har kännts lite bättre under dagen men jag ska vara hemma imorgon också!
Jag har tänkt bli frisk, för jag vill träna!!!!!!

Har haft något otäckt med ögonen också ett tag, ibland när jag tittar på saker känns det som när man halvtrycker ner avtryckaren på en kamera, när man har på autofokus och den söker rätt fokus, precis så har mina ögon hållit på.. mycket obehagligt!

Det enda positiva med att jag varit hemma idag är att jag lyckats fota alla smycken jag gjorde i helgen och lagt upp dom i en ny blogg, en underblogg till denna!
http://makeuptheworld.blogg.se/webshop är adressen!
Den är väldigt ful, men jag jobbar på det ;) Layouten är prio B just nu!
Vill ni handla från sidan så finns all info under information (rätt logiskt) i sidomenyn!!

Nu ska jag strax krypa i säng!

Godnatt

suck

Men orkar att Telia har fakturerat dubbla månadsavgifter..
både för mitt gamla abbonemang och för det nya!!
Om det ska vara så kan dom ju faktiskt informera om det när man tecknar det nya!
Suck, jag bara orkar inte ringa dom..
ååååååååh..
Visst förstod jag att det skulle bli dyrare då jag betalar av telefonen på abbonemanget, men det ska inte bli 650spänn :P var tvungen att kolla specifikationen.. jaja jag samlar mig en stund till för att ringa!! suck!

Vilken dag!!

Nu är det dags att krypa i säng efter en lång dag!!
Jag har passat på att pyssla lite idag, det var så länge sedan jag hade tid och möjlighet till det! Också passade jag på när Johan ändå var borta och spelade handboll!!
Jag har gjort en MASSA glassmycken idag!! Jag har nog kört 5 laddningar i mikron och det ryms ungefär 5-6 smycken i varje laddning och om jag inte räknade fel så är jag uppe i ca 25 stycken idag!! Känns kul att göra så många på en dag!! För tro mig det tar lite tid! Varje laddning är först i mikron i ungefär en kvart, men sen ska den svalna med smyckena i sig i ca 2-3 timmar!! Sen ska alla smycken tvättas och sedan limmar jag fast fästet som antingen är en ring eller ett bakstycke så det blir ett halsband! Också ska man ju sitta och pilla ihop alla bitar också, skära och limma och greja!
Kanske ska göra en tutorial?!
Under tiden som jag väntat (ibland) har jag tvättat undan en massa tvätt och diskat och lagat matlådor och ätit och haft översvämning i köksskpåpen osv.. Nu är jag ordentligt trött och tänker sova en stund innan jag ska hämta Johan som kommer med bussen!!

Godnatt på er! Jag ska visa lite bilder på smyckena en annan dag och även nån bild på kaoset som blir runt omkring när jag jobbar med det:) tänk att ha ett litet hobbyrum där allt kunde vara framme :D


meningslösa torsdag

Herregud vad jag avskyr torsdagar!
Veckans sämsta dag har jag kommit fram till..
Jag är alltid som tröttast på torsdagar!
Fy bubblan!
Måndag håller man fortfarande på att köra igång efter helgen..
Tisdag är man igång..
Onsdag känner man att det börjar vända då har man gjort halva veckan när man går hem..
Torsdagar är man trött och grinig och har ont i huvudet (har stämt på mig dom senaste 3 torsdagarna iaf) och längtar till helgen men man vet att det ändå är en dag kvar..
Fredag så vet man ju att man snart är ledig så då spelar ingenting någon roll ;)

Jag hatar torsdagar.. bläääää......

Men jag har iaf fått hem en sjukt söt klänning idag som jag köpt på eBay ( ;) ) den var så söt som den var på bilden så jag har nog klänningen till "sikafesten" eller vårfesten som den kallas nu klar :)
skulle bara haft nå nya skor till också ;) ;) men vi får se vad jag har råd till och om jag hinner!!


Nytt

Lovade ju någon dag förra veckan att jag skulle lägga upp en bild på mina nya glasögon!! Här kommer den!
Här ser ni även hur jag skaffat mig en utväxt.. En mörkbrun utväxt:) sen jag först bestämde mig för att färga håret rött igen har tanken på att göra en brun/röd ombrefärgning funnits i mitt huvud!
Så när nu min egen utväxt hade blivit typ 3cm så bestämde jag mig för att göra det!! Så med lite roliga tofsar, en vanlig målarpensel, en mörkbrun hårfärg och en stor bytta tålamod satte jag igång! Med tanken att blir det skitfult får jag väl färga hela håret mörkbrunt! Men det behövdes inte.. Tycker det blev schysst!!
Funderar på att längre fram göra det röda lite ljusare med slingor men vi får se! Nu ska jag förlika mig med tanken på att jag skulle behöva toppa håret igen :(

Nää godnatt, nu orkar jag inte mer!


Ooh

Och just det sen har jag hittat en annan sjukt cool app också där man kan lyssna på hjärtljud som ett stetoskop!! Funkar för övrigt sjukt bra och jag kunde även höra klart och tydligt att jag var hungrig!! Funkar INTE med medföljande headset dock för då används ju mikrofonen som är på headsetet inte den som sitter på telefonen!!
Mycket ballt!!


Nööörd

Herregud!! Jag kommer nog bli en riktig iPhone nörd!! Eller jag hade säkert blivit lika mycket nörd med en nyare androidmobil också.. Jag får väl kalla det mobilnörd istället;)
Hittar en massa roliga/onödiga/nördiga/nödvändiga appar hela tiden :) nu senast en gymapp när det finns hur mycket intressant som helst för en liten gymråtta som hela tiden vill lära sig mer!
Den visar övningar efter muskelgrupp, så om jag vill ha en ny övning för rumpan tillexempel klickar jag bara på rumpa så får jag fram en massa övningar för rumpan! Både med text och möjligheten att se en liten video där en väldigt muskulös snubbe visar övningen!! Dock ser han helt galen ut. Men det är mest kul:P

Sen tror jag att man kan lägga till dessa i olika träningsprogram som man sen lätt kan hitta? Jag har inte hunnit utforska färdigt än;) har bara kollat på övningarna!
Jag kommer säkert berätta om fler fantastiska appar sen ;)

Är iaf än så länge sjukt nöjd med min nya lur!! Den gamla går inte ens att jämföra!! Jag har redan tjänat in all tid jag förlorat på det värdelösa tangentbordet på min gamla telefon genom att köpa den här!! Vilken skillnad :) :) :)


Zumba-maraton

Idag står Zumba-maraton på schemat!!
Känns jäkligt spännande att se hur man orkar det :P
Ett som är säkert är att för drygt ett år sedan hade jag inte klarat det utan min astmamedicin!!
Men nu hoppas jag att det ska gå bra! För min kondition har blivit så mycket bättre!!
Självklart kommer jag bli tokslut och sjöblöt i svett, men kul ska jag/vi ha!!

Och jag köpte en ny telefon igår :P

Jag har ju funderat på det så himla länge för att jag varit så jävla less på att folk aldrig hört mig i den gamla!
Hade sedan länge bestämt mig för en iPhone och har flera gånger varit påväg att beställa den, men bara inte fått tummen ur!!
Så i fredags bestämde jag mig, men då gick den plötsligt inte att beställa från telias hemsida :/ och den fanns inte någonannanstans i svart heller, för en vit ville jag inte ha.. det är så tjejigt ;)
Men så igår var jag i Umeå och sminkade lite badmodes modeller till tidningen QLTR så när vi var färdiga pös jag in på telia i stan, och där hade dom den i lager så där fick jag den direkt i handen istället för att måsta vänta på den på posten ;)
Än sålänge är jag nöjd!! Mycket nöjd!! nu ska jag bara lära mig alla finesser :)
Känns bra att äntligen lägga ut lite pengar på en vettigare telefon, jag har ju alltid BARA köpt budget telefoner innan, intalat mig att den ska vara bra, och sen behövt byta efter 1-1,5 år för att man varit tokig på den b-iga telefonen!!
Och Johan har haft sin iPhone 3 i måååååååånga år och har varit nöjd.. jag har säkert lagt ut mer pengar sammanlagt på alla telefoner jag haft under tiden han haft sin iphone!! värt.. not!!

hungrig

Jag har inte ätit någonting överhuvudtaget sedan jag åt frukost klockan 7.30 imorse..
det är alltså 10 timmar sedan!!
Nu börjar jag vara hungrig!!
tur att maten står i ugnen!!


intervaller

*sjunger "Jag vakna med huvudvärk och sten i mitt bröst"
 Eller så vaknade jag med huvudvärk och sten i mina vader :P

det kändes verkligen i mina vader att jag gjort något annorlunda igår!!
Mina vader var som klumpar :P

och jag trodde inte att jag skulle kunna jobba pga huvudvärken, men så fort jag ätit frukost kändes det lite bättre, så jag gick till jobbet med inställningen att jag åtminstone kunde jobba fram till lunch..
men det gick bra, kämpade mig igenom hela dagen iaf!
Dock har jag haft lite ont i ena örat också :(
Hade även tänkt skippa träningen efter jobbet idag, men jag bestämde mig för att bita ihop gå dit och köra mitt bästa ändå..
Så trots lite lätt huvudvärk, ett ömmande öra, stumma vader och lätt ömmande benhinnor ställde jag mig på löpbandet för konditionsträning!
Värmde upp med 20min promenad och körde sen följande intervaller (för typ första gången i hela mitt liv har jag sprungit riktiga intervaller)
1min löpning 30sek promenad
2min löpning 1min promenad
3min löpning 1min30sek promenad
4min löpning 2min promenad
5min löpning 2,5min promenad
sen typ 2,5min till långsam promenad som nedvarvning!!
Det ser ju inte så mycket ut men det tog 45min och brände ändå hela 310kcal :D
jag varvade även framfotalöpning och vanlig löpning för att inte överanstränga vaderna direkt:P
Och det gick riktigt bra!! förvånansvärt bra!! längtar redan till nästa gång jag ska springa :)

nej nu ska jag sluta ordbajsa :P

lovar att lägga upp en bild sen på mina nya glasögon :D
Har fått många komplimanger för dom idag, dom är lite annorlunda :)


vad?

Ooooooooh, mina vader!!
Jag skulle inte sprungit idag då det egentligen är kondition imorgon..
Mina vader/hälsenor är helt stumma :P
Får se hur det går imorgon!!
Det blir iaf på med tigerbalsam till tusen ikväll och under dagen imorgon :P
För imorgon blir det intervaller på bandet!!
Får nog varva mellan "vanlig" löpning och framfotalöpning!

Men idag har jag alltså lyckats åstadkomma ca 2km löpning, biceps/triceps/bröst/axelpass och 1,5h zumba :)
klappar mig själv på axeln!!

Och nu har mer än en femtedel av dom 100 dagarna gått.. hjälp!!
på dag 25 ska jag fota igen tänkte jag!! men ni får inte se ;) och jag ska inte jämföra förrän på slutet heller!!

Fan vad härligt!!

åååååh vilken skön känsla!!

Jag har ju som bekant haft väldiga problem med mina stackars benhinnor lääääänge..
och inte kunnat springa på grund av det!!
har ju tänkt att jag skulle springa kortare stunder och sedan öka på! Men jag har knappt kunnat springa 5 minuter så har jag haft ont!!

Så har jag läst lite om "framfotalöpning" och det verkade vara något som funkar för dom som har problem med benhinnor..
så jag testade idag under uppvärmningen före gymningen.. och helt plötsligt kunde jag springa 13min i sträck utan att benhinnorna känns det minsta :D
helt sjukt grymt!
Däremot är jag - precis som det stod - jävligt trött i vaderna eftersom dom belastas mer, men det är ju bara att träna upp!!
Imorgon är det konditionsdag på gymmet, så då jävlar ska vi se hur länge jag orkar springa, för jag tror att jag hade fixat mer än 13min, men det var bara för att jag hade knappat in 15min på löpbandet (gick 2min först) och det bara skulle vara uppvärmning och inte ren konditionsträning!!

Men det kändes jävligt gött!!
Nu kanske jag kan börja springa så mycket som jag vill :D att det var så lätt som att springa på tå :)

Nu ska jag strax börja med maten så man hinner svälja den ordentligt innan Zumban!!

Tappa tån tån tån..

Jag tror fan seriöst att jag typ bröt tån igår..
lilltån på vänster foten..
och jag vet, jag brukar alltid överdriva precis när jag gör mig illa, enligt mig själv har jag nog brutit både benen och fötterna och armarna och magen och rumpan en miljard gånger, trots att jag egentligen aldrig brutit nått..
men ja, aj vad ont jag har i tåjäveln!
Hur det gick till?
Ja, jag satt som vanligt i soffan med datorn, också skulle jag gå och hämta något i köket, och när jag kliver ur soffan fastnar jag med foten i sladden till datorn, så samtidigt som jag skulle försöka sprattla mig loss från sladden utan att dra ner datorn i golvet så sparkar jag i lilltån i hörnet på bordet!!
Och ni vet säkert alla hur jävla (förlåt att jag svär, men man måste i en sånhär situation) ont det gör att sparka en tå i något.. man blir inte så stursk!!
Iaf så kan jag inte böja tån nedåt för att jag faktiskt tror att det är rätt svullet fast det är svårt att se, det gör ont som fan när jag försöker och om jag inte ser helt fel så är den lätt blå också :(
ååååh, skitfot!!
Samma fot som jag haft blåsan på.. förbannat..
Ja, jag tejpade i alla fall ihop tån med tån brevid när jag gick på promenad imorse, men det vettefan om det hjälpte!!

suck..

dock är det ju inte lönt att åka och kolla upp det då dom ändå inte gör något åt tår..
Så jag får gott gå här och tro att den är bruten då ingen kan bevisa motsatsen ;)

Träningsdag :) (som alla dar!?)

Igår när jag och Malin skiljdes åt efter gymmet så sa vi att vi skulle träna halv elva idag..
och då klämmer jag ur mig att om det är schysst väder kan vi väl gå en promenad på dagen och gymma på kvällen.. fine tyckte Malin!
Så när jag klev upp för en timme sedan (drygt) alltså klockan åtta, så var det mulet och 5 minus ute, och jag tänkte "Yes, då får jag gymma på morgonen" Benpasset står på schemat och det brukar vara kul att träna ben!
Men nu skiner solen som fan och jo, då blir det ju en promenad iaf..
Visst skulle vi kunna gå och köra ben istället, men jag vill ju ändå passa på att vara ute när det är sånt här fantastiskt väder!
men jag vill ju som sagt egentligen hellre köra benen till botten :P

jaja, det får bli promenad och sen ben ikväll!! Det kommer säkert bli bra, jag behöver ju konditionsträningen också!!

ha en bra dag allihopa :D


ledigt :)

Fasen vad skönt det varit att vara ledig i tre dagar och att veta att man är ledig imorgon också!!
Även om det hänt förut för inte så länge sen och att det kommer hända igen fler gånger, så har det varit så skönt eftersom Johan också varit ledig alla dagarna och även Malin och alla andra..
Annars har ju alla andra jobbat!!
det känns typ som om jag varit ledig i två veckor!! Sjukt galet skönt!!
Och det känns ändå inte som jag gjort någonting.. bara typ tränat :P gött iofs :)
Sen lyckades jag städa idag, ordentligt!! Och det är ju rätt nice!!
Imorgon ska jag och Johan rensa garderoberna är det tänkt.. men vi får väl se ;)

Jag har även klippt upp blåsan jag haft under foten i nästan en vecka!!
Jag blev så jävla less på att den inte ville försvinna så jag klippte upp en bit :P

jag har också hunnit fixa mina naglar, vilket jag tänkt göra i flera veckor nu!!
Dom blev väl inte riktigt kanonbra, men dom får duga ;)

Intressant va!?

Belöning

Nu har jag lovat mig själv att om jag gör bra i från mig under dessa 100 grymma dagar och att man ser resultat, så ska jag belöna mig själv med en ny tatuering :D
Min sambo kommer ju döda mig, men då ska det bokas tid i slutet av augusti igen!!
Så nu är det bara att köra gärnet på gymmet 81 dagar till :)

Speciellt eftersom Zumban tar slut nästa vecka.. men dock så blir det ju många zumba-pass den här veckan..
Först tisdag med nybörjarna, sen torsdag med fortsättningsgruppen sen blir det zumbamaraton på söndag men båda grupperna!! 3 timmar Zumba :D oh yes!! Ska bli så sjukt kul!!
Nu ska jag bara försöka bestämma mig för om jag ska köra en termin till eller inte..
åååh så svårt!!

Har iaf kört mage/rygg på gymmet idag, sjukt vilken bra "muskelkontakt(som det så fjantigt kallas)" jag fick i situpsen och magcykeln idag.. så jag hoppas på grrrrrym träningsvärk imorgon!!

hade faktiskt tänkt lyckas med att fara ut och springa ikväll också om jag hittar energin till det!! Jag måste verkligen komma igång om mina benhinnor någonsing ska vänja sig!!
Jag ska ju fasen springa blodomloppet och bara 1,5 månad..... känns ju rätt bra om man tränat lite löpning då iaf!!
Jag ska göra mitt bästa!!
Jag kan dock bara hoppas att jag får ny astmamedicin utskriven när jag varit på astmaundersökningen om två veckor!! Då kommer det blir så mycket enklare!! Jag får vara lite pain in the ass bara ;)

Nej nu ska jag städa så jag kan slappa och träna mer sen!!


Ny mobil

Nu är jag sjukt sugen på att skaffa en ny mobil..
är så jäkla less på den lilla skittelefonen jag köpte för inte ens ett år sedan..
crappy!!
Less på att folk aldrig hör vad jag säger för att telefonen är så jävla liten och inte når fram till min gigantiska mun så jag får skrika.. också klagar folk runt omkring på att jag skriker när jag pratar i telefon.. gaaaaaaaaaah är det så jäva konstigt??

Jaja vi får se när det blir en ny.. snart iaf!!

morgonpasset ocgh kvällspasset!

Dag 13

Försökte ta igen lite missad träning då jag varit dålig på det i helgen ;)
Har därför tränat dubbla pass idag då jag varit ledig!

kunde ju ha fått jobba, men när jag vaknade av smset hade jag fortfarande ont i huvudet från igårkväll..
men det gick över efter 1 timma till med sömn och lite frukost i magen!

Så jag började dagen med benpass klockan halv elva. Gick väll rätt bra, men det är ju tråkigare att träna själv, även om det går lite snabbare konstigt nog;)

Åkte hem och har städat och redigerat bilder, käkat middag osv.. sen åkte jag ner på gymmet igen och har pressat ur så mycket ur mina stackars armar/axlar/bröst att dom bara skakar :P
ajajaj :P
Jag har verkligen lärt mig att kräma ur allt i armarna.. blir spännande att se hur det känns imorgon ;)

Imorgon slutar jag 12.15 och malin slutar halv ett och hon tror sig vara frisk nog att kunna börja träna igen.. så då blir det mage/rygg där strax före ett någongång, också blir det Zumba på kvällen!!

Känns bra att komma igång med flera pass i veckan igen! Men blir snabbt lat, men jag känner nu efter 2 pass idag att jag redan är taggad för imorgon!!
Eventuellt följer jag med Johan på en liten promenad om en tag också, det beror på om han ska förlåta mig för att jag har kort stubin ibland ;)

Puss

Tiden spriiiiinger iväg

Shit vad tiden verkligen kan springa iväg!

Det känns som det var typ en halvtimme sedan "tjejerna" gick..
Men det är typ 3 timmar sedan!
Det tar lite tid att redigera bilder även om jag inte fixar dom så mycket!
Bara fixar lite med nivåer och färger och klonar lite!!
och beskär såklart!
Men det tar lång tid ändå!!

Men det är snygga bruttor så då är det ju lugnt ;)

Kreativitet

Har fått vara kreativ hela långa dagen idag!!
Malin, Lisa och Carro har varit här och ställt upp som modeller till mitt portfolio!!
Riktigt kul har vi haft och många fina bilder har jag fått!!

Men jag är sjukt trött, man blir trött av att vara kreativ!!
Nu vill helst inte brudarna att jag lägger upp några bilder, men jag ska nog kunna övertala dom när dom är redigerade och klara!!
Jag kan ge en liten sneek peek iaf!!




well varsågoda ;)

Nu ska jag bara börja redigera dom också!! Wish me luck :D

Kokt ägg

Seriöst, kokta ägg i mitt hjärta..
Finns det något godare än ett koktägg som är liiiite lite kladdigt i gulan..
fy fan vad gött :D

ja jag är störd;)

RSS 2.0